Wat kost het?
 

Concurrerende tarieven

Onze tarieven zijn bijzonder concurrerend. Bovendien berekenen andere bureaus een specialisatie­toeslag voor specialismen waarvoor BBP het standaardtarief hanteert. Specialisatie en een efficiënte aanpak resulteren in een prijsvoordeel van 15 tot 40% . Vergelijkt u onze tarieven eens met die van andere, niet gespecialiseerde vertaalbureaus - of nog beter, vraag offertes aan en vergelijk!


Geen bijkomende kosten

Wij brengen geen afleverkosten of andere bijkomende kosten in rekening. Aflevering naar keuze voor Windows, Apple Macintosh, MS-Word, WordPerfect of platte tekst/ascii, html, diverse dtp-platforms (QuarkXPress, Framemaker), pdf, op diskette of cd, haarscherpe afdruk, via e-mail, fax, modemverbinding of per post. Wij berekenen geen afleveringskosten (snelpost of koeriersdienst tegen kostprijs). Indien nodig leveren wij de vertaling zelf bij u af.


Gratis afstemmen op andere publicaties

Wanneer u er prijs op stelt dat we een vertaling op ­ andere teksten afstemmen, kunt u deze materialen (bij­voor­beeld een handleiding of brochu­re van een ver­gelijk­baar appa­raat) het beste direct met de te ver­talen tekst mee sturen. Denk bijvoorbeeld ook aan adressen van internet websites.

 

Bereken snel uw kosten met de BBP-calculator

Met behulp van de calculator op deze website kunt u snel een indruk krijgen van de kosten van uw vertaling. Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

Terug 5
  Wat kost het?  

 

6 Verder